Accueil » Chaines TVs » Live » Parlament

Vous Regardez La Chaine Parlament En Ligne En Streaming Streaming

Parlament

Informations Sur Parlament

Nombre De Vues : 39 Fois

Partagez Parlament Avec Vos Amis Sur ...

Lien Officiel De La Chaine: Parlament

À Propos De Parlament

Play Parlament TV

Parlament

A Parlament Televízió egy egészen új, 2012-ben indult csatorna, ami elsősorban politikai és a hazai és külföldi gazdasági hírekkel foglalkozó műsorokat sugároz. Műsoraik élőben sajnos nem követhetők online, de egyes műsorokat meg lehet nézni utólag a honlapjukon, ingyenesen. Parlament TV.

Parlament – Ízelítő műsoraikból:

Beszélgetés+: A Beszélgetés+ egy online is visszanézhető politikai-közéleti elemzőműsor, melyben a meghívott vendégek az aktuális parlamenti döntések hátterét és a közélet legfontosabb kérdéseit vitatják meg. Parlament TV – Beszélgetés+.

Vidék+: A kéthetente jelentkező, online is visszanézhető magazinműsor a megyei közgyűlések munkájáról, a döntések meghozataláról, a vidéki települések aktuális gazdasági, kulturális eseményeiről számol be. Parlament TV – Vidék+.

Főváros+: Ez a műsor a fővárosról szól. A kéthetente jelentkező, online is nézhető magazinműsor a fővárosi közgyűlés munkáját, a döntések hátterét, a budapesti beruházásokat, fejlesztéseket, kortárs és szépművészeti kiállításokat, főiskolák, egyetemek projektjeit mutatja be. Parlament TV – Főváros+.

A csatorna további érdekes műsorai: Beszélgetés+,Közélet, Pénz, Vidék+, Főváros+ … EU+, Magazin+, Parlamenti összefoglaló. Parlament TV. Tags: parlament tv, pénz, online, műsora, wiki, heti politika, tulajdonosa, műsorvezetők, élő adás, varga mónika, munkatársai, parlament tv, magyarország, magyar.

Mots cléfs liés à Parlament

Parlament Streaming, Programme Parlament En Ligne, Parlament Gratuit, Parlament Online, Parlament Télévision, Chaine Parlament Streaming, Chaine Parlament Streaming En Ligne, Parlament Chaine TV En Ligne, Parlament En Direct, Parlament Online TV, Parlament Streaming En ligne, Parlament TV En Ligne, TV Parlament En Ligne,