Accueil » Chaines TVs » Live » Animax

Vous Regardez La Chaine Animax En Ligne En Streaming Streaming

Animax

Informations Sur Animax

Nombre De Vues : 54 Fois

Partagez Animax Avec Vos Amis Sur ...

Lien Officiel De La Chaine: Animax

À Propos De Animax

Play Animax videók

Animax

Animax Az Animax TV megjelenésekor csak animéket, japán rajzfilmeket sugárzott, napjainkban azonban általános témájú/ifjúsági csatornává változott, melynek adása a világ közel 50 országában fogható. Az egyes műsorokat, illetve azokból kiragadott részleteket meg lehet nézni utólag a csatorna honlapján, ingyenesen, az élő adás sajnos online nem nézhető.
 

Animax – Ízelítő műsoraikból:

Bleach: A Bleach egy japán sónen manga- és animesorozat, melyben a főszereplő megszerzi egy halálisten erejét, ezt követően pedig kénytelen vállalni a feladatot, hogy megvédje az embereket a gonosz lelkektől és a halott emberek lelkét továbbküldje a túlvilágra.

Dragon Ball GT: A népszerű Dragon Ball Z sorozat folytatása, melyben a gyerekké változott Son Gokunak össze kell gyűjtenie őket egy éven belül a Feketecsillagos Sárkánygömböket, vagy a Föld elpusztul. Goku, valamint unokája, Pan és Trunks elindul az űrbe, hogy összegyűjtsék őket.

Nana: A Nana története a két, teljesen eltérő jellemű és természetű lány barátságáról, szerelmeikről , útkeresésükről és az életükről szól.

Animax – A csatorna további érdekes műsorai:

Naruto, Penge, Rozsomák, Rómeó és Júlia, Trigun, Űrkadétok, Vasember, Vampire Knight, A dinoszauruszok királya, Blood+ Tags: animax, port.hu, játékok, online, megszűnése, mesék, naruto, animax online, wiki, sorozatok, facebook, műsor, animax, magyarország, magyar.

Mots cléfs liés à Animax

Animax Streaming, Programme Animax En Ligne, Animax Gratuit, Animax Online, Animax Télévision, Chaine Animax Streaming, Chaine Animax Streaming En Ligne, Animax Chaine TV En Ligne, Animax En Direct, Animax Online TV, Animax Streaming En ligne, Animax TV En Ligne, TV Animax En Ligne,